Kerkbalans 2016 in Protestantse Gemeente Wesepe een succes! Kerkbalans 2016 in Protestantse Gemeente Wesepe een succes!

Op maandagavond 1 februari is de actie Kerkbalans in de Protestantse Gemeente Wesepe afgesloten. Op deze avond werd traditioneel een bingo gehouden voor de vrijwilligers die de enveloppen hadden weggebracht en opgehaald in de twee actieweken daarvoor. Om half 8 kwamen de eerste lopers de enveloppen met de toezeggingen afleveren. Veel van hen bleven om bingo te spelen en de uitslag van de eerste telling mee te maken. Het werd een erg gezellige avond met veel bijpraten en de bekende partijtjes bingo met mooie prijzen. Terwijl de lopers genoten van de gezelligheid werden in een andere kamer de toezeggingen geteld. Aan het eind van de avond kon de voorlopige eindstand worden bekendgemaakt: € 54.612,50. Dat bedrag is ongeveer gelijk aan de eerste telling vorig jaar en meer dan het bedrag op de begroting voor 2016. De kerkrentmeesters zijn heel erg tevreden  met dit resultaat. De kerkrentmeesters voelen zich met dit resultaat gesterkt en gesteund door de gemeente.
Alle medewerkers kijken dus terug op een zeer geslaagde Kerkbalansactie.
Dank aan alle gulle gevers en natuurlijk ook aan alle vrijwilligers.

Eredienst Israelzondag
datum en tijdstip 01-10-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Kerk en Israel : mmv kerkkoor Diepenveenmeer details

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.

Gouden insigne voor koster Gerrit de Jong

30 jarig jubileum van organiste Corinne Ovinge

Kerkbalans 2016 in Protestantse Gemeente Wesepe een succes!
Op maandagavond 1 februari is de actie Kerkbalans in de Protestantse Gemeente Wesepe afgesloten. meer

Oecumenische vieringen
In januari zijn er twee oecumenische vieringen. meer