Kerkklokken weer terug

De gerestaureerde klokken van onze Nicolaaskerk in Wesepe zijn woensdag 7 september teruggeplaatst. Ook RTV oost was daarbij.
Klik HIER voor het filmpje.
In maart werden de twee eeuwenoude klokken uit de toren gehaald voor restauratie, nadat bij een inspectie vorig jaar 'ernstige scheurvorming' was geconstateerd. De klokken zijn nu deskundig gelast bij de Duitse firma Lachenmeyer in Nördlingen. In de toren moest de constructie voor het ophangen en luiden van de klokken gerestaureerd worden.
Koster Gerrit de Jong mocht ze als eerst luiden. “”Dat is een hele belevenis.” Ook Gerard Thijs, voorzitter van de kerkrentmeesters is enthousiast…Ik vind het fantastisch ik hoor ze weer met elkaar klinken, een overweldigend geluid.”

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.