Algemeen

De kerk is een éénbeukig Gotisch gebouw dat in meerdere fasen is gebouwd. In oude geschriften wordt deze kerk voor het eerst genoemd in 1348.

Gedurende de eeuwen zijn allerlei restauraties uitgevoerd. De laatste restauratie van het koorgedeelte vond plaats in 1938. Het schip en de toren zijn in 1951 voor het laatste gerestaureerd. In 2004 is een grote restauratie aan de totale kerk uitgevoerd.

In de toren hangen twee klokken: één uit 1502 en één uit 1699.

Het zandstenen doopvont dateert uit de 13e eeuw

Het orgel is gebouwd door de Deventer orgelbouwer H.G. Holtgräve in 1876 en is in 1993 ingrijpend gerestaureerd.

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.