Als kerkelijke gemeenschap zichtbaar aanwezig zijn

Specifieke doelstellingen zijn
* De erediensten aantrekkelijke proberen te maken:
dmv een enquête hopen we er achter te komen waar belangstelling voor is en ver zal dan minimaal 2x per jaar een speciale themadienst met inbreng van betrokken en vooral ook van minder betrokken leden zijn.
* Meer inhaken op wat er in de maatschappij leeft:
Daarvoor willen we een voorbedeboek gaan gebruiken en de diaconie zet zich in voor een jeugddiaconaat en samenwerking met basisschool.
* Beter contact met leden, speciaal jongere en ze actief betrekken bij activiteiten
Daarvoor wordt er een cursus “basiskennis geloof” aangeboden en komt er minimaal 2x per jaar een uitnodiging voor een reünie / terugkomavond voor jonge(re) leden.
* De interne organisatie en PR verhelderen en verbeteren
Door een duidelijke beschrijving te maken van de interne organisatie en er moet een pr commissie komen die zorg draagt voor informatie naar leden en ook voor de publiciteit naar buiten.
* De kerkbalans integreren in de andere activiteiten:
Daarvoor moet er een aantrekkelijke folder beschikbaar komen voor de kerkbalans en voor de actie kerkbalans krijgen verschillende groepen leden een persoonlijke brief.

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.