Rommelmarkt Protestantse gemeente Wesepe is succes! Rommelmarkt Protestantse gemeente Wesepe is succes!

Dat is een prachtig resultaat waar de organisatoren erg blij mee zijn. Er werd gehoopt op een evenaring van het bedrag van vorig jaar (3600,-), maar dat bedrag is , evenals de vorige keren, weer overschreden.
Naast de opbrengst was het geweldig mooie weer, de saamhorigheid van alle medewerkers en de gezelligheid een grote opsteker. Iedereen had het bijzonder naar zijn/haar zin en na afloop van de markt was het moe maar zeer voldaan opruimen.

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.