Oecumenische vieringen Oecumenische vieringen

In januari zijn er twee oecumenische vieringen. In de 'Week van het gebed voor de eenheid' komt op zondag 24 januari een koor van de RK-parochie Broekland naar Wesepe, om samen met ons iets van die éénheid te vieren. Aan het einde van dezelfde week vieren we die éénheid nog een keer, maar ditmaal met de RK-parochie in Heeten. De dienst vindt plaats op zaterdagavond (!) om 19.00 uur in de plaatselijke parochiekerk van Heeten.

datum en tijdstip 26-11-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Eigen gemeentewerk en onderhoud kerk.gebouwenmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.