Oecumenische vieringen Oecumenische vieringen

In januari zijn er twee oecumenische vieringen. In de 'Week van het gebed voor de eenheid' komt op zondag 24 januari een koor van de RK-parochie Broekland naar Wesepe, om samen met ons iets van die éénheid te vieren. Aan het einde van dezelfde week vieren we die éénheid nog een keer, maar ditmaal met de RK-parochie in Heeten. De dienst vindt plaats op zaterdagavond (!) om 19.00 uur in de plaatselijke parochiekerk van Heeten.

Eredienst Israelzondag
datum en tijdstip 01-10-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Kerk en Israel : mmv kerkkoor Diepenveenmeer details

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.

Gouden insigne voor koster Gerrit de Jong

30 jarig jubileum van organiste Corinne Ovinge

Kerkbalans 2016 in Protestantse Gemeente Wesepe een succes!
Op maandagavond 1 februari is de actie Kerkbalans in de Protestantse Gemeente Wesepe afgesloten. meer

Oecumenische vieringen
In januari zijn er twee oecumenische vieringen. meer