Kerkendag 23 april: Klein Salland in een grote wereld Kerkendag 23 april: Klein Salland in een grote wereld

Aanmelden kan nog tot 11 april!

Bijna is het zover... de aanmeldingen stromen al binnen... de tweede kerkendag van Klein Salland... Over een paar weken ontmoeten we rond de Nicolaaskerk in Wesepe onze ‘buren’ uit het samenwerkingsverband.

Misschien herkent u sommigen nog van de eerste kerkendag, maar er zullen ook nieuwe gezichten rondlopen. Hoe dan ook: het belooft een inspirerende en vrolijke dag te worden.

En hoe leuk zou het zijn om ná zo'n gezellige dag eens een keertje bij iemand te gaan koffiedrinken of op een middag een theebezoekje te doen? Wij hebben het volgende bedacht: op de kerkendag delen we kaartjes uit waarop u uw naam, uw adres en telefoonnummer schrijft. Deze kaartjes gaan in een grote mand en aan het eind van de kerkendag, wanneer u naar huis gaat, neemt u een kaartje uit deze mand. De naam die op het kaartje vermeld staat, is degene waarmee u contact legt om een bezoekafspraakje te gaan maken. U gáát dus op bezoek, maar u krijgt zelf όόk bezoek, immers degene die uw kaartje pakt, komt bij u op bezoek. En het kan maar zo zijn dat bijv. iemand uit Wesepe op bezoek gaat bij iemand uit Olst. Hoe leuk is dat en welke mooie gesprekken kunnen hieruit voortkomen. U bent natuurlijk niet verplicht om hieraan mee te werken, dan vult u gewoon geen kaartje in.

Ook nog even extra aandacht voor de workshop Kliederkerk tijdens de Klein-Sallandse Kerkendag...
Deze ochtend is niet alleen bedoeld voor de allerjongsten met hun ouders, maar voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Samen met hun ouders gaan we op ontdekkingstocht. Samen knutselen en spelen, een verhaal, samen eten en ontmoeten.

Werkgroep Klein-Sallandse Kerkendag

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.