Mooie opbrengst Pannenkoekenactie

De pannenkoekenactie in samenwerking met de werkgroep ZWO is weer een groot succes geworden en heeft voor het jeugddiaconaat 553,39 opgeleverd. Voor de laatste keer hebben Jan en Joke Regterschot zich ontfermt over het maken van het beslag en hun kunsten overgedragen. Dank gaat ook uit naar Anton en Gerda grotentraast voor het beschikbaar stellen van de vele eieren en Fineke en Herman Middeldorp voor het schenken van de volle melk. De tien bakster hebben vervolgens  gezorgd voor de grote stapels heerlijke pannenkoeken. De samenwerking met de handwerkgroep was fantastisch en natuurlijk heeft het jeugddiaconaat goed geholpen met bakken maar vooral met de verkoop.  Er waren nog zo’n 150 pannenkoeken over die ’s avonds door de kinderen met veel enthousiasme naar binnen werden gewerkt.  We willen graag de sponsoren en iedereen die heeft meegeholpen van harte bedanken.

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.