Startzondag tussen de koeien

Hoe kon het mooier, de startzondag had zondag 11 september plaats in de nieuwe koeienstal van de familie Ten Have aan de Neulemansweg waar we zeer gastvrij zijn ontvangen. Terwijl de preek in volle gang was, konden de koeien rondlopen in de daarvoor bestemde ruimte en vrijelijk boe roepen. Dat bleef zeer beperkt, maar wel ging een koe aan het kalven tijdens de dienst die in het teken stond van delen, en dan niet alleen op het materialistische vlak, maar juist ook geestelijk. Helaas werd het kalfje veel te vroeg geboren en was niet levensvatbaar. Maar wat was de sfeer goed..

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.