Kerkklokken weer terug

De gerestaureerde klokken van onze Nicolaaskerk in Wesepe zijn woensdag 7 september teruggeplaatst. Ook RTV oost was daarbij.
Klik HIER voor het filmpje.
In maart werden de twee eeuwenoude klokken uit de toren gehaald voor restauratie, nadat bij een inspectie vorig jaar 'ernstige scheurvorming' was geconstateerd. De klokken zijn nu deskundig gelast bij de Duitse firma Lachenmeyer in Nördlingen. In de toren moest de constructie voor het ophangen en luiden van de klokken gerestaureerd worden.
Koster Gerrit de Jong mocht ze als eerst luiden. “”Dat is een hele belevenis.” Ook Gerard Thijs, voorzitter van de kerkrentmeesters is enthousiast…Ik vind het fantastisch ik hoor ze weer met elkaar klinken, een overweldigend geluid.”

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.