Gouden insigne voor koster Gerrit de Jong

Tijdens viering van het 25 jarig jubileum van het kostersechtpaar Gerrit en Trui de Jong op zondag 23 oktober werden zij niet alleen verrast met een geweldige opkomst, maar kreeg Gerrit ook nog eens de gouden insigne van de VKB, de landelijke Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer in de PKN.  Dit wegens het vervullen van de functie van koster (25 jaar) en kerkvoogd-kerkrentmeesters (12 jaar) gedurende in totaal 37 jaren. Na een mooie toepasselijke preek van Dominee  Dik van Doorn tijdens de kerkdienst was er daarna een gezellig samenzijn in het Wapen van Wesepe waar iedereen het jubilerende paar kon feliciteren. Gerit en Trui werden daar in het zonnetje werden door mooie woorden van onder anderen kerkrentmeester Gerard Thijs en ex-predikant Aafke Zaal.

eredienst HA
datum en tijdstip 24-06-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en bloemenfondsmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.