Open Kerk in Wesepe Open Kerk in Wesepe

De kerkdeur van de eeuwenoude Nicolaas kerk in Wesepe staat ook deze zomer elke donderdag weer wagenwijd open. In de maanden mei, juni , juli en augustus de kerk van 11.00 uur tot 15.00 uur ook van binnen te bewonderen en is er iemand aanwezig om bezoekers te woord te staan. Het gebouw vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van Wesepe en kent een rijke historie. Op de Open Kerk dagen wordt het kerkorgel tussen de middag bespeeld. Dat orgel werd in 1876 gebouwd door Holtgräve en in 1894 door de kerk aangekocht. Al met al is er veel te zien en te vertellen. Niet alleen voor toeristen is een bezoekje een aanrader, maar ook leuk om eens met vrienden of familie even een kijkje te komen nemen.

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.