Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie

Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen.
De handwerkgroep (HVD) houdt op zaterdagmiddag 11 november van 14.00 uur tot 17.00 uur een verkoop van allerlei brei-, haak- en borduurspullen in de Beukenoot. De opbrengst is voor een goed doel. De vrouwen hebben dit jaar hard hun best gedaan om een gevarieerd aanbod te kunnen leveren met prachtige poncho’s, sjaals, mutsen, kussens en leuke borduurwerkjes die uitermate geschikt zijn als kraamcadeautje. Natuurlijk zijn er ook volop gebreide sokken. Koffie met eigengemaakt appelgebak staat klaar.
Op zaterdag kunnen er ook pannenkoeken worden gegeten en afgehaald in de Beukenoot vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur tijdens de verkoop van de handwerkgroep. Op zondag is er na de dienst de mogelijkheid om te genieten van deze heerlijke pannenkoeken: naturel (1 euro) of met spek (1,25 euro). Natuurlijk kunnen er dan ook pannenkoeken worden meegenomen naar huis. Op zondag is de verkoop van 11.00 tot 13.00 uur. De opbrengst is nog weer bestemd voor het jeugddiaconaat, dat ook actief meehelpt met deze actie.

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.