Rommelmarkt Protestantse gemeente Wesepe is succes! Rommelmarkt Protestantse gemeente Wesepe is succes!

Dat is een prachtig resultaat waar de organisatoren erg blij mee zijn. Er werd gehoopt op een evenaring van het bedrag van vorig jaar (3600,-), maar dat bedrag is , evenals de vorige keren, weer overschreden.
Naast de opbrengst was het geweldig mooie weer, de saamhorigheid van alle medewerkers en de gezelligheid een grote opsteker. Iedereen had het bijzonder naar zijn/haar zin en na afloop van de markt was het moe maar zeer voldaan opruimen.

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.