Zes jongeren aangenomen

Zes jonge mensen zijn zondag 21 juni aangenomen in de kerk van onze gemeente. In een mooie dienst waarin ook vele  jubilarissen gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging stond het thema : Zo wil ik leven centraal. Met als slot de belijdenis woorden: Daarom geloof ik in mijzelf, de mensen om mij heen, in het leven én het geluk als een blijvend geschenk dat zichtbaar geworden is in Jezus van Nazareth in wiens navolging ik mag leven, kregen Giel Aalbers, Iris en Elise van Drie, Jurgen Hulleman Gert Jan Niemeijer en Berit Zantbelt de zegen.

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.