Prachtige Startzondag

In de schuur bij de boerderij van de familie Olde  Recheterschot had zondag 6 september de startzondag plaats. De schuur was daarvoor prachtig omgetoverd en aangekleed met originele  bloemstukken. De medewerking van de cantorij en de geweldige begeleiding op orgel van Corinne zorgden ervoor dat de liederen geheel tot zijn recht kwamen.

De start van het Kerkelijk jaar stond het teken van Goede buren, een onderwerp dat Reinier heel mooi naar voren liet komen. Wat zijn goede buren? Waarin zij we verschillend en wat hebben we gemeen, en zijn wij wel goede buren? Met de woorden uit Romeinen 12 9-21 en Genisis 21,22-23 werden we toch ook op onze verantwoordelijkheid gewezen in het vluchtelingenprobleem.  Na de dienst was er nog een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie .
Dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt.

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.