zo 2 feb 2020  om 10:00
Voorganger: Ds. Martje Veenstra
Naar Olst: Klein Salland Zondag

Deze zondag houden we weer een klein-sallandse zondag waarin verbondenheid belangrijk is. Deze keer zijn er 2 kerken open en twee gemeenten gaan op reis. In Olst gaat ds.Martje Veenstra voor en is het de bedoeling dat Wesepe naar Olst gaat.
In Wijhe gaan ds. Henriëtte de Graaf en ds Henk Jan Damstra voor en is het de bedoeling dat Raalte naar Wijhe gaat.
Zo geven we steeds wéér en steeds méér vorm aan ons klein-sallandse kerk-zijn.

datum en tijdstip 23-02-2020 om 10:00
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie Catechesiatie en Educatie en Onderhoud Kerkelijke gebouwenmeer details

Eredienst; 1e zondag 40-dagentijd
datum en tijdstip 01-03-2020 om 10:00