Gouden insigne voor koster Gerrit de Jong

Tijdens viering van het 25 jarig jubileum van het kostersechtpaar Gerrit en Trui de Jong op zondag 23 oktober werden zij niet alleen verrast met een geweldige opkomst, maar kreeg Gerrit ook nog eens de gouden insigne van de VKB, de landelijke Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer in de PKN.  Dit wegens het vervullen van de functie van koster (25 jaar) en kerkvoogd-kerkrentmeesters (12 jaar) gedurende in totaal 37 jaren. Na een mooie toepasselijke preek van Dominee  Dik van Doorn tijdens de kerkdienst was er daarna een gezellig samenzijn in het Wapen van Wesepe waar iedereen het jubilerende paar kon feliciteren. Gerit en Trui werden daar in het zonnetje werden door mooie woorden van onder anderen kerkrentmeester Gerard Thijs en ex-predikant Aafke Zaal.

datum en tijdstip 26-11-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Eigen gemeentewerk en onderhoud kerk.gebouwenmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.