Gouden insigne voor koster Gerrit de Jong

Tijdens viering van het 25 jarig jubileum van het kostersechtpaar Gerrit en Trui de Jong op zondag 23 oktober werden zij niet alleen verrast met een geweldige opkomst, maar kreeg Gerrit ook nog eens de gouden insigne van de VKB, de landelijke Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer in de PKN.  Dit wegens het vervullen van de functie van koster (25 jaar) en kerkvoogd-kerkrentmeesters (12 jaar) gedurende in totaal 37 jaren. Na een mooie toepasselijke preek van Dominee  Dik van Doorn tijdens de kerkdienst was er daarna een gezellig samenzijn in het Wapen van Wesepe waar iedereen het jubilerende paar kon feliciteren. Gerit en Trui werden daar in het zonnetje werden door mooie woorden van onder anderen kerkrentmeester Gerard Thijs en ex-predikant Aafke Zaal.

Eredienst Israelzondag
datum en tijdstip 01-10-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Kerk en Israel : mmv kerkkoor Diepenveenmeer details

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.

Gouden insigne voor koster Gerrit de Jong

30 jarig jubileum van organiste Corinne Ovinge

Kerkbalans 2016 in Protestantse Gemeente Wesepe een succes!
Op maandagavond 1 februari is de actie Kerkbalans in de Protestantse Gemeente Wesepe afgesloten. meer

Oecumenische vieringen
In januari zijn er twee oecumenische vieringen. meer