Open Kerk in Wesepe Open Kerk in Wesepe

De kerkdeur van de eeuwenoude Nicolaas kerk in Wesepe staat ook deze zomer elke donderdag weer wagenwijd open. In de maanden mei, juni , juli en augustus de kerk van 11.00 uur tot 15.00 uur ook van binnen te bewonderen en is er iemand aanwezig om bezoekers te woord te staan. Het gebouw vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van Wesepe en kent een rijke historie. Op de Open Kerk dagen wordt het kerkorgel tussen de middag bespeeld. Dat orgel werd in 1876 gebouwd door Holtgräve en in 1894 door de kerk aangekocht. Al met al is er veel te zien en te vertellen. Niet alleen voor toeristen is een bezoekje een aanrader, maar ook leuk om eens met vrienden of familie even een kijkje te komen nemen.

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.