Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie

De handwerkgroep (HVD) houdt op zaterdagmiddag 11 november van 14.00 uur tot 17.00 uur een verkoop van allerlei brei-, haak- en borduurspullen in de Beukenoot. De opbrengst is voor een goed doel. De vrouwen hebben dit jaar hard hun best gedaan om een gevarieerd aanbod te kunnen leveren met prachtige poncho’s, sjaals, mutsen, kussens en leuke borduurwerkjes die uitermate geschikt zijn als kraamcadeautje. Natuurlijk zijn er ook volop gebreide sokken. Koffie met eigengemaakt appelgebak staat klaar.
Op zaterdag kunnen er ook pannenkoeken worden gegeten en afgehaald in de Beukenoot vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur tijdens de verkoop van de handwerkgroep. Op zondag is er na de dienst de mogelijkheid om te genieten van deze heerlijke pannenkoeken: naturel (1 euro) of met spek (1,25 euro). Natuurlijk kunnen er dan ook pannenkoeken worden meegenomen naar huis. Op zondag is de verkoop van 11.00 tot 13.00 uur. De opbrengst is nog weer bestemd voor het jeugddiaconaat, dat ook actief meehelpt met deze actie.

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.