Zes jongeren aangenomen

Zes jonge mensen zijn zondag 21 juni aangenomen in de kerk van onze gemeente. In een mooie dienst waarin ook vele  jubilarissen gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging stond het thema : Zo wil ik leven centraal. Met als slot de belijdenis woorden: Daarom geloof ik in mijzelf, de mensen om mij heen, in het leven én het geluk als een blijvend geschenk dat zichtbaar geworden is in Jezus van Nazareth in wiens navolging ik mag leven, kregen Giel Aalbers, Iris en Elise van Drie, Jurgen Hulleman Gert Jan Niemeijer en Berit Zantbelt de zegen.

Eredienst 3e advent Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en pastoraatmeer details

Gemeenteochtend op 3 december om 11 uur
Na de kerkdienst op zondag 3 december bent u allen van harte uitgenodigd voor de gemeenteochtend in de Beukenoot. Hier zal door de kerkenraad nader uitleg worden gegeven over de stand van zaken in het samenwerkingsproces Klein Salland. De koffie staat klaar!

Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen. meer

7 Noten Cantorij
7 noten slechts……moet je mixen
met ’t juiste ritme en magie.
Als je ’t goed doet, dan ontstaat er
een betoverende melodie.

Opbrengst appelactie 1468,00 euro!

Opbrengst appelactie 1468,00 euro! Een mooi resultaat.
Verkopers en kopers hartelijk dank!

Klein-Sallandse zondag groot succes!

De Klein-Sallandse zondag op 6 augustus in Wesepe was een groot succes!
Een volle kerk en na afloop gezellig koffiedrinken op het kerkplein.
Voor herhaling vatbaar! meer

Leerorkest

Concert van het leerorkest van de A.Bosschool op 18 februari 2017 in de Nicolaaskerk.