Als kerkelijke gemeenschap zichtbaar aanwezig zijn

Specifieke doelstellingen zijn
* De erediensten aantrekkelijke proberen te maken:
dmv een enquête hopen we er achter te komen waar belangstelling voor is en ver zal dan minimaal 2x per jaar een speciale themadienst met inbreng van betrokken en vooral ook van minder betrokken leden zijn.
* Meer inhaken op wat er in de maatschappij leeft:
Daarvoor willen we een voorbedeboek gaan gebruiken en de diaconie zet zich in voor een jeugddiaconaat en samenwerking met basisschool.
* Beter contact met leden, speciaal jongere en ze actief betrekken bij activiteiten
Daarvoor wordt er een cursus “basiskennis geloof” aangeboden en komt er minimaal 2x per jaar een uitnodiging voor een reünie / terugkomavond voor jonge(re) leden.
* De interne organisatie en PR verhelderen en verbeteren
Door een duidelijke beschrijving te maken van de interne organisatie en er moet een pr commissie komen die zorg draagt voor informatie naar leden en ook voor de publiciteit naar buiten.
* De kerkbalans integreren in de andere activiteiten:
Daarvoor moet er een aantrekkelijke folder beschikbaar komen voor de kerkbalans en voor de actie kerkbalans krijgen verschillende groepen leden een persoonlijke brief.

datum en tijdstip 16-08-2020 om 9:30
Inzameling: Diaconie KIA Zending en Kerkbeheer Onderhoud Kerkelijke gebouwen.

datum en tijdstip 23-08-2020 om 9:30
Inzameling: Diaconie Bloemenfonds en Kerkbeheer Onderhoud Kerkelijke Gebouwen

datum en tijdstip 30-08-2020 om 9:30
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie
Vanwege de Corona gelden speciale regels. Klik hier voor info!meer details

Klein-Salland Kerkdienst vanuit  Olst van zondag 2 augustus bekijken: klik hier.

PG Olst van zondag 9 aug; klik hier

PG Wijhe van zondag 9 aug; klik hier