Als kerkelijke gemeenschap zichtbaar aanwezig zijn

Specifieke doelstellingen zijn
* De erediensten aantrekkelijke proberen te maken:
dmv een enquête hopen we er achter te komen waar belangstelling voor is en ver zal dan minimaal 2x per jaar een speciale themadienst met inbreng van betrokken en vooral ook van minder betrokken leden zijn.
* Meer inhaken op wat er in de maatschappij leeft:
Daarvoor willen we een voorbedeboek gaan gebruiken en de diaconie zet zich in voor een jeugddiaconaat en samenwerking met basisschool.
* Beter contact met leden, speciaal jongere en ze actief betrekken bij activiteiten
Daarvoor wordt er een cursus “basiskennis geloof” aangeboden en komt er minimaal 2x per jaar een uitnodiging voor een reünie / terugkomavond voor jonge(re) leden.
* De interne organisatie en PR verhelderen en verbeteren
Door een duidelijke beschrijving te maken van de interne organisatie en er moet een pr commissie komen die zorg draagt voor informatie naar leden en ook voor de publiciteit naar buiten.
* De kerkbalans integreren in de andere activiteiten:
Daarvoor moet er een aantrekkelijke folder beschikbaar komen voor de kerkbalans en voor de actie kerkbalans krijgen verschillende groepen leden een persoonlijke brief.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.