Beleidsplan

Als kerkelijke gemeenschap zichtbaar aanwezig zijn
Beleidsplan

Voor de komende vier jaar wil de kerkenraad graag een aantal verbeteringen doorvoeren om zo doelen te bereiken. Dat is uitgewerkt in een schema waarin duidelijk wordt aangegeven wat er precies moet gaan gebeuren en voor welke datum om die doelen te bereiken.

Het hoofddoel is:
Als kerkelijke gemeenschap zijn wij voor anderen zichtbaar aanwezig met vernieuwende, aanstekelijke, en eigentijdse activiteiten.

Specifieke doelstellingen zijn
* De erediensten aantrekkelijke proberen te maken:
dmv een enquête hopen we er achter te komen waar belangstelling voor is en ver zal dan minimaal 2x per jaar een speciale themadienst met inbreng van betrokken en vooral ook van minder betrokken leden zijn.
* Meer inhaken op wat er in de maatschappij leeft:
Daarvoor willen we een voorbedeboek gaan gebruiken en de diaconie zet zich in voor een jeugddiaconaat en samenwerking met basisschool.
* Beter contact met leden, speciaal jongere en ze actief betrekken bij activiteiten
Daarvoor wordt er een cursus “basiskennis geloof” aangeboden en komt er minimaal 2x per jaar een uitnodiging voor een reünie / terugkomavond voor jonge(re) leden.
* De interne organisatie en PR verhelderen en verbeteren
Door een duidelijke beschrijving te maken van de interne organisatie en er moet een pr commissie komen die zorg draagt voor informatie naar leden en ook voor de publiciteit naar buiten.
* De kerkbalans integreren in de andere activiteiten:
Daarvoor moet er een aantrekkelijke folder beschikbaar komen voor de kerkbalans en voor de actie kerkbalans krijgen verschillende groepen leden een persoonlijke brief.

datum en tijdstip 23-01-2022 om 10:00 uur
Via internet online te volgen!
Oecumenische dienst
Inzameling: Diaconie Missionair werk en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

datum en tijdstip 30-01-2022 om 10
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

Klein Sallandse Zondag
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10:00 uur
Samen met Olst
Inzameling: Kerk in Actie (Bangladesh) en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

Kerkbalans

De voorbereidingen voor Kerkbalans 2022 zijn inmiddels begonnen. De actie heeft dit jaar als titel ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.
Voor u is dit misschien een mooi moment om na te gaan of u uw toezegging voor 2021 al hebt betaald? Er zijn al veel giften binnengekomen, maar het zou kunnen zijn dat het aan uw aandacht ontsnapt is.
Alvast onze dank voor de moeite en voor uw bijdrage.
De kerkrentmeesters

Wie komt ons team versterken ???

Lijkt het je leuk om tijdens een dienst de camera's in de kerk te bedienen en/of presentaties te maken?
Informeer dan eens of dit ook iets voor jou is. Het is echt niet moelijk.
Neem gerust eens contact met mij op:
Dick Stegeman

Vanaf 5-sep..