Kerkbalans 2020 Kerkbalans 2020

Dit jaar is de actie Kerkbalans gestart op zaterdag 18 januari. Om 13:00 uur hebben op heel veel plaatsen in het hele land de kerkklokken geluid.
Ook Wesepe deed mee aan deze inluidactie.
Eén klok werd geluid worden door de
Wesepenaar van het jaar Jo Jansen. Hij is niet alleen Wesepenaar van het jaar, maar tevens penningmeester van de kerkrentmeesters!
Gerrit Visscher, de voorzitter van de kerkenraad, luidde de andere klok.
Direct na het luiden ontvingen de lopers de enveloppen met Kerkbalanspapieren.

Op de slotavond van maandag 3 februari kwamen de lopers terug met informatie over de toegezegde bedragen. Terwijl de lopers zich vermaakten tijdens de tradionele bingo waren de kerkrentmeesters druk doende alle enveloppen te openen en de toezegginging te tellen.
Aan het eind van de avond kon de penningmeester van de kerkrentmeesters het voorlopig totaal aan toezeggingen bekend maken: €47.196

Alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan deze actie, maar zeker ook de mensen die dit prachtige bedrag toezegden, hartelijk dank!
CvK

Nicolaasconcert Charivari Trio

Met zang, accordeon, viool en contrabas brengt het Charivari Trio op 1 maart een verrassend programma ten gehore in de Nicolaaskerk in Wesepe.
Bart Lelivelt (accordeon/zang), Anneke Frankenberg (viool/zang) en Gerard Schoren (bas/zang) vormen samen een bijzondere mix van een klassiek strijktrio, een jazzorkest en een volksmuziekgroep.
Dat resulteert in een onweerstaanbaar optreden waarvoor volksmuziek uit Zuid-Amerika en Oost-Europa de basis vormt. Het Charivari Trio neemt het publiek mee op een muzikale reis met mooie verhalen vol passie, melancholie en humor.

De gegevens op een rij:
Zondag 1 maart 2020 om 15:00 uur (14:30 uur is de deur open)
Locatie: Nicolaaskerk, Ds. E. Kreikenlaan 3 in Wesepe
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via
www.denicolaasconcerten.nl
Entree: €15 (inclusief consumptie)

Oudejaarscollecte Oudejaarscollecte

Het leverde dit jaar weer een mooi eindbedrag op: € 2.254,--.
Dit is € 170,-- meer dan vorig jaar.
Een prima resultaat dus !!

Wij willen dan ook alle lopers en gevers hiervoor heel erg hartelijk bedanken.

Gezocht; iemand voor de schoonmaak Gezocht; iemand voor de schoonmaak
Marian ten Have heeft tot onze spijt te kennen gegeven om met de schoonmaak van de Beukennoot en de Kerk te willen stoppen.
Wij zijn nu op zoek naar een vervangster.
Het gaat om ongeveer twee uur in de week en er staat een vergoeding tegenover.
Voor inlichtingen: Betsie ten Have  0570-531237.

datum en tijdstip 05-04-2020 om 10:00

datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:30

datum en tijdstip 10-04-2020 om 19:30

Oudejaarscollecte