Terugblik op Pinksterzondag: jeugd in en om de kerk

Daarna zijn we met de kaars en de kinderen naar de Beukenoot gegaan om ons eigen Pinksterfeest te vieren!
We hebben op Youtube een filmpje gezien dat in ruim 1 minuut uitlegt wat Hemelvaart en Pinksteren nu is
: (https://www.youtube.com/watch?v=ZnGneapP1-8).

Daarna hebben we onszelf voorgesteld aan de hand van de vraag: waar word jij blij van? Wat vind jij heel leuk om te doen? Sommige kinderen zeiden paardrijden, anderen voetballen en een paar kinderen vonden zoveel leuk dat ze zeiden: alles!

We hebben een verhaal gehoord over een klas die in actie kwam om hun schoollokaal mooier te maken. En tussendoor mochten de kinderen steeds bellenblazen.

Zo werd de Pinkstergeest duidelijk: elkaar enthousiast maken, in beweging komen en dan kun je veel voor elkaar krijgen en wordt het leven (in de klas) leuker.
De ochtend hebben we afgesloten met een vuurtje aansteken en marshmallows eten. Gelukkig was het op dat moment net even droog.

De kinderen en ik hebben ervan genoten.

Dat kun je wel zien op de foto’s.
Groeten, Rini van Dijkhuizen, kerkelijk jeugdwerker (i.o).

(Foto's geplaatst met toestemming kinderen en ouders; Rini)

datum en tijdstip 23-01-2022 om 10:00 uur
Via internet online te volgen!
Oecumenische dienst
Inzameling: Diaconie Missionair werk en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

datum en tijdstip 30-01-2022 om 10
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

Klein Sallandse Zondag
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10:00 uur
Samen met Olst
Inzameling: Kerk in Actie (Bangladesh) en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

Kerkbalans

De voorbereidingen voor Kerkbalans 2022 zijn inmiddels begonnen. De actie heeft dit jaar als titel ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.
Voor u is dit misschien een mooi moment om na te gaan of u uw toezegging voor 2021 al hebt betaald? Er zijn al veel giften binnengekomen, maar het zou kunnen zijn dat het aan uw aandacht ontsnapt is.
Alvast onze dank voor de moeite en voor uw bijdrage.
De kerkrentmeesters

Wie komt ons team versterken ???

Lijkt het je leuk om tijdens een dienst de camera's in de kerk te bedienen en/of presentaties te maken?
Informeer dan eens of dit ook iets voor jou is. Het is echt niet moelijk.
Neem gerust eens contact met mij op:
Dick Stegeman

Vanaf 5-sep..