Oosterhuis dienst 9-feb-2020

Oosterhuis koor
Oosterhuis dienst 9-feb-2020
“Oosterhuis” zangdienst.

Zondag 9 februari was er weer de traditionele “Oosterhuis”  zangdienst in onze kerk. De storm trotserend hadden toch velen besloten deze speciale zangdienst te gaan bezoeken. Spijt  van deze beslissing zullen ze niet hebben gehad.  Het was een hele mooie en fijne dienst!
Vanwege de afzegging van Drs. Kees Kok uit Amsterdam werd de dienst voorgegaan door Gerrit Visscher.

Het thema van de dienst was:  Aarde, deze, enig denkbare.
Een speciaal samengesteld koor bestond deze middag uit de Cantorij Wesepe met enkele  gastleden. Het koor werd gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en de begeleiding op de piano werd verzorgd door Marijn Siero.
Er werden o.a. nieuwe liederen van dichter en theoloog Huub Oosterhuis gezongen; niet alleen door het koor maar ook via samenzang. Ook konden de bezoekers genieten van het pianospel van zowel Corinne Ovinge-Best als Marijn Siero.
Na de dienst werd er onder het genot van koffie en door de leden van het koor zelfgebakken cake nog gezellig nagepraat om hierna regen en wind trotserend weer huiswaarts te gaan.

datum en tijdstip 23-02-2020 om 10:00
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie Catechesiatie en Educatie en Onderhoud Kerkelijke gebouwenmeer details

Eredienst; 1e zondag 40-dagentijd
datum en tijdstip 01-03-2020 om 10:00