Oosterhuis dienst 9-feb-2020

Oosterhuis koor
Oosterhuis dienst 9-feb-2020
“Oosterhuis” zangdienst.

Zondag 9 februari was er weer de traditionele “Oosterhuis”  zangdienst in onze kerk. De storm trotserend hadden toch velen besloten deze speciale zangdienst te gaan bezoeken. Spijt  van deze beslissing zullen ze niet hebben gehad.  Het was een hele mooie en fijne dienst!
Door de storm kon Drs Kees Kok niet komen, zijn teksten werden voorgelezen door Gerrit Visscher.

Het thema van de dienst was:  Aarde, deze, enig denkbare.
Een speciaal samengesteld koor bestond deze middag uit de Cantorij Wesepe met enkele  gastleden. Het koor werd gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en de begeleiding op de piano werd verzorgd door Marijn Siero.
Er werden o.a. nieuwe liederen van dichter en theoloog Huub Oosterhuis gezongen; niet alleen door het koor maar ook via samenzang. Ook konden de bezoekers genieten van het pianospel van zowel Corinne Ovinge-Best als Marijn Siero.
Na de dienst werd er onder het genot van koffie en door de leden van het koor zelfgebakken cake nog gezellig nagepraat om hierna regen en wind trotserend weer huiswaarts te gaan.

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 11-04-2021 om 10:00 uur
Internetdienst PG Olst en PG Wesepe vanuit Olst. Geen kerkdienst in de kerk te Wesepe.meer details

datum en tijdstip 14-04-2021 om 10:00 uur
De kerk  is open om een kaarsje te branden of voor een stil gebed. De kerk is geopend van 10:00 tot 11:00 uur. meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10:00 uur

Lockdown verlengd!!

Vanaf 20 december geen erediensten meer in onze kerk in Wesepe. Wel zijn er vanaf die dag gezamenlijke online diensten van de PG Olst en PG Wesepe vanuit Olst.

N.a.v. de persconferentie van 23-maart is er binnen Klein-Salland besloten om de kerkdiensten nog steeds niet open te stellen voor gemeenteleden!!!

We hopen dat we, onder voorbehoud, vanaf  zondag 25-april  weer kerkdiensten met bezoekers in Wesepe mogen houden.

Kerkbalans 2021

Het tellen is voltooid!  Een heel mooi eindresultaat:

Pasen 2021

Witte Donderdag 1 april