Oosterhuis dienst 9-feb-2020

Oosterhuis koor
Oosterhuis dienst 9-feb-2020
“Oosterhuis” zangdienst.

Zondag 9 februari was er weer de traditionele “Oosterhuis”  zangdienst in onze kerk. De storm trotserend hadden toch velen besloten deze speciale zangdienst te gaan bezoeken. Spijt  van deze beslissing zullen ze niet hebben gehad.  Het was een hele mooie en fijne dienst!
Door de storm kon Drs Kees Kok niet komen, zijn teksten werden voorgelezen door Gerrit Visscher.

Het thema van de dienst was:  Aarde, deze, enig denkbare.
Een speciaal samengesteld koor bestond deze middag uit de Cantorij Wesepe met enkele  gastleden. Het koor werd gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en de begeleiding op de piano werd verzorgd door Marijn Siero.
Er werden o.a. nieuwe liederen van dichter en theoloog Huub Oosterhuis gezongen; niet alleen door het koor maar ook via samenzang. Ook konden de bezoekers genieten van het pianospel van zowel Corinne Ovinge-Best als Marijn Siero.
Na de dienst werd er onder het genot van koffie en door de leden van het koor zelfgebakken cake nog gezellig nagepraat om hierna regen en wind trotserend weer huiswaarts te gaan.

datum en tijdstip 23-01-2022 om 10:00 uur
Via internet online te volgen!
Oecumenische dienst
Inzameling: Diaconie Missionair werk en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

datum en tijdstip 30-01-2022 om 10
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

Klein Sallandse Zondag
datum en tijdstip 06-02-2022 om 10:00 uur
Samen met Olst
Inzameling: Kerk in Actie (Bangladesh) en Onderhoud kerkelijke gebouwenmeer details

Kerkbalans

De voorbereidingen voor Kerkbalans 2022 zijn inmiddels begonnen. De actie heeft dit jaar als titel ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.
Voor u is dit misschien een mooi moment om na te gaan of u uw toezegging voor 2021 al hebt betaald? Er zijn al veel giften binnengekomen, maar het zou kunnen zijn dat het aan uw aandacht ontsnapt is.
Alvast onze dank voor de moeite en voor uw bijdrage.
De kerkrentmeesters

Wie komt ons team versterken ???

Lijkt het je leuk om tijdens een dienst de camera's in de kerk te bedienen en/of presentaties te maken?
Informeer dan eens of dit ook iets voor jou is. Het is echt niet moelijk.
Neem gerust eens contact met mij op:
Dick Stegeman

Vanaf 5-sep..