Oosterhuis dienst 9-feb-2020

Oosterhuis koor
Oosterhuis dienst 9-feb-2020
“Oosterhuis” zangdienst.

Zondag 9 februari was er weer de traditionele “Oosterhuis”  zangdienst in onze kerk. De storm trotserend hadden toch velen besloten deze speciale zangdienst te gaan bezoeken. Spijt  van deze beslissing zullen ze niet hebben gehad.  Het was een hele mooie en fijne dienst!
Door de storm kon Drs Kees Kok niet komen, zijn teksten werden voorgelezen door Gerrit Visscher.

Het thema van de dienst was:  Aarde, deze, enig denkbare.
Een speciaal samengesteld koor bestond deze middag uit de Cantorij Wesepe met enkele  gastleden. Het koor werd gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en de begeleiding op de piano werd verzorgd door Marijn Siero.
Er werden o.a. nieuwe liederen van dichter en theoloog Huub Oosterhuis gezongen; niet alleen door het koor maar ook via samenzang. Ook konden de bezoekers genieten van het pianospel van zowel Corinne Ovinge-Best als Marijn Siero.
Na de dienst werd er onder het genot van koffie en door de leden van het koor zelfgebakken cake nog gezellig nagepraat om hierna regen en wind trotserend weer huiswaarts te gaan.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.