Pinksteren 2022

© Arend-Jan Loozeman 5-6-2022

Op een geïmproviseerde platte wagen werd de dienst geleid door de predikanten binnen Klein-Salland; ds Damstra, ds. Slaar en ds. Veenstra-Oving. Voor de muzikale ondersteuning zorgde Corinne Ovinge-Best op haar keyboard.

Na afloop was er koffie , thee en limonade voor iedereen. Velen maakten hier gebruik van om nog even gezellig na- of bij te praten. Ook Klein-Salland breed.

Tevens werd officieel de samenwerkings overeenkomst van Klein-Salland bekrachtigd door het ondertekenen van het document door een ambtsdrager van elke gemeente. Hiermee is onze samenwerking nog steviger verankerd.

© Arend-Jan Loozeman 5-6-2022

Van deze dienst is een opname gemaakt en deze staat nu online op kerkdienstgemist.
Klik hier om de dienst te bekijken.

datum en tijdstip 02-10-2022 om 10:00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie (KIA Israëlzondag).
  Na afloop is er koffiedrinken waarvoor elke kerkganger van harte wordt uitgenodigd.meer details

Appelactie 2022

Op vrijdagmiddag/-avond 30 september en zaterdag 1 oktober zullen vrijwilligers in Wesepe en directe omgeving bij iedereen aanbellen en vragen appels te kopen ten bate van het onderhoud van de monumentale Nicolaaskerk.

Vanaf 4-sep ...

Vanaf zondag 4-sep beginnen de diensten om 10:00 uur !!

Aardappelactie 2022

Er wordt dit jaar weer een gezamenlijke aardappelactie gehouden .
De geoogste of gekochte aardappelen voor de voedselbank kunnen worden ingeleverd op de startzondag 25 september bij Joop en Erna Middeldorp aan de Avergoorsedijk in Averlo.

De Diaconie

Wie komt ons team versterken ???

Lijkt het je leuk om tijdens een dienst de camera's in de kerk te bedienen en/of presentaties (PowerPoint)  te maken?
Informeer dan eens of dit ook iets voor jou is. Het is echt niet moelijk.
Neem gerust eens contact met mij op:
Dick Stegeman

Gebed Oekraïne

Gebed voor Oekraïne

молитва за україну

God van liefde en trouw,

Wij bidden U voor de inwoners van Oekraïne,
voor iedereen die getroffen is door het vreselijke geweld.
In verbijstering zien we de afschuwelijke beelden.
Heer, ontferm U over dit land en haar inwoners.
Laat geweld en wapengekletter stoppen,
de wapens zwijgen.

Klik op  meer voor het gehele gebed

Klein Salland

Vanaf 12 april 2022 is aan het keuzemenu aan de linkerzijde van de pagina's de keuze
Klein Salland  toegevoegd.
Hier vindt U algemene informatie over de samenwerkings overeenkomst.
O.a. vindt U hier informatie over de vertrouwenspersoon en de onlangs door alle 4 kerken getekende overeenkomst.

PG Wesepe

PG Olst