College van diakenen

Het collectegeld wordt geteld
College van diakenen

De diakenen zorgen voor het inzamelen van gaven en het verdelen ervan. De diaconie doet mee met de doelen van Kerk in Actie, verleent kredieten met lage rente voor goede doelen en geeft financiële bijdragen aan plaatselijke verenigingen voor ouderen en jongeren. De diakenen signaleren stille armoede in de gemeente en geven hulp. Jaarlijks worden er met Kerst en Pasen bloembakjes bezorgd aan zieken en ouderen.

Tijdens de erediensten wordt er door de diakenen twee maal gecollecteerd: een maal tijdens de dienst en een maal bij de uitgang. Het doel van de collectes wordt genoemd en is ook te lezen in het kerkblad en op de website.

Onder de diaconie vallen de ouderensoos, de ZEO (Zoekt Elkander Op), de HVD (Hervormde Vrijwilligers Dienst), de Bloemengroep en Kerk in Actie.

datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.