Algemeen

De kerk is een éénbeukig Gotisch gebouw dat in meerdere fasen is gebouwd. In oude geschriften wordt deze kerk voor het eerst genoemd in 1348.

Gedurende de eeuwen zijn allerlei restauraties uitgevoerd. De laatste restauratie van het koorgedeelte vond plaats in 1938. Het schip en de toren zijn in 1951 voor het laatste gerestaureerd. In 2004 is een grote restauratie aan de totale kerk uitgevoerd.

In de toren hangen twee klokken: één uit 1502 en één uit 1699.

Het zandstenen doopvont dateert uit de 13e eeuw

Het orgel is gebouwd door de Deventer orgelbouwer H.G. Holtgräve in 1876 en is in 1993 ingrijpend gerestaureerd.

Naar Heeten: Oecumenische dienst
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00

Naar Olst: Klein Salland Zondag
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00

Oosterhuisdienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 15:00
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie Jeugdwerk JOP en Onderhoud Kerkelijke gebouwen.
M.m.v. de Cantorij Wesepe aangevuld met zangers uit de regio.meer details

(Her) bevestigen ambtsdragers en HA
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie Werelddiaconaat Kerk in Actiemeer details