Verkoop HVD en Pannenkoekactie Verkoop HVD en Pannenkoekactie

Op zaterdag 24 november vindt in de Beukenoot weer de jaarlijkse verkoop plaats van handwerken die door de dames van de HVD zijn gemaakt. Dus zoekt u lekkere warme sokken, een sjaal of een muts, of een leuk kadootje voor de Sint of voor Kerst, u bent van harte welkom van 14 tot 16 uur in de Beukenoot. Ook de overheerlijke knieperties zullen niet ontbreken.
Als u daar dan toch bent, neem dan ook wat lekkere pannenkoeken mee. Gebakken door vrijwilligers, de opbrengst is bedoeld voor jeugdwerk in Wesepe. Met of zonder spek, altijd lekker. De pannenkoekverkoop is zaterdag ook van 14 tot 16 uur in de Beukenoot, maar ook nog zondag 25 november na de kerkdienst, van ca 11 tot 13 uur.

eredienst, 3e advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Pastoraatmeer details

Appelactie 2018

Appelactie voor de dorpskerk in Wesepe goed verlopen, opbrengst ruim 1600 euro!

Startzondag 2018

23 september 2018 meer

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.