Verkoop HVD en Pannenkoekactie Verkoop HVD en Pannenkoekactie
Op zaterdag 24 november vindt in de Beukenoot weer de jaarlijkse verkoop plaats van handwerken die door de dames van de HVD zijn gemaakt. Dus zoekt u lekkere warme sokken, een sjaal of een muts, of een leuk kadootje voor de Sint of voor Kerst, u bent van harte welkom van 14 tot 16 uur in de Beukenoot. Ook de overheerlijke knieperties zullen niet ontbreken.
Als u daar dan toch bent, neem dan ook wat lekkere pannenkoeken mee. Gebakken door vrijwilligers, de opbrengst is bedoeld voor jeugdwerk in Wesepe. Met of zonder spek, altijd lekker. De pannenkoekverkoop is zaterdag ook van 14 tot 16 uur in de Beukenoot, maar ook nog zondag 25 november na de kerkdienst, van ca 11 tot 13 uur.

Naar Heeten: Oecumenische dienst
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00

Naar Olst: Klein Salland Zondag
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00

Oosterhuisdienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 15:00
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie Jeugdwerk JOP en Onderhoud Kerkelijke gebouwen.
M.m.v. de Cantorij Wesepe aangevuld met zangers uit de regio.meer details

(Her) bevestigen ambtsdragers en HA
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie Werelddiaconaat Kerk in Actiemeer details