Kerkbalans 2020 Kerkbalans 2020

Dit jaar is de actie Kerkbalans gestart op zaterdag 18 januari. Om 13:00 uur hebben op heel veel plaatsen in het hele land de kerkklokken geluid.
Ook Wesepe deed mee aan deze inluidactie.
Eén klok werd geluid worden door de Wesepenaar van het jaar Jo Jansen. Hij is niet alleen Wesepenaar van het jaar, maar tevens penningmeester van de kerkrentmeesters!
Gerrit Visscher, de voorzitter van de kerkenraad, luidde de andere klok.
Direct na het luiden ontvingen de lopers de enveloppen met Kerkbalanspapieren. Zij zullen één deze dagen de enveloppen af komen leveren op de adressen van hun lijst.

Er hebben dit jaar enkele wijzigingen plaatsgevonden doordat de Kerkbalans administratief anders verloopt. Informatie hierover kunt U vinden in Het Beukenblad van januari 2020. Een digitale versie staat ook op onze site.

Op de slotavond van maandag 3 februari komen de lopers terug met informatie over de toegezegde bedragen. Aan het eind van de avond kan het voorlopig totaal aan toezeggingen worden vastgesteld.
We hopen dat U ook dit jaar gul zult geven zodat onze gemeente er weer een jaar tegenaan kan.

Naar Heeten: Oecumenische dienst
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00

Naar Olst: Klein Salland Zondag
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00

Oosterhuisdienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 15:00
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie Jeugdwerk JOP en Onderhoud Kerkelijke gebouwen.
M.m.v. de Cantorij Wesepe aangevuld met zangers uit de regio.meer details

(Her) bevestigen ambtsdragers en HA
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie Werelddiaconaat Kerk in Actiemeer details