Kerkbalans 2020 Kerkbalans 2020

Dit jaar is de actie Kerkbalans gestart op zaterdag 18 januari. Om 13:00 uur hebben op heel veel plaatsen in het hele land de kerkklokken geluid.
Ook Wesepe deed mee aan deze inluidactie.
Eén klok werd geluid worden door de
Wesepenaar van het jaar Jo Jansen. Hij is niet alleen Wesepenaar van het jaar, maar tevens penningmeester van de kerkrentmeesters!
Gerrit Visscher, de voorzitter van de kerkenraad, luidde de andere klok.
Direct na het luiden ontvingen de lopers de enveloppen met Kerkbalanspapieren.

Op de slotavond van maandag 3 februari kwamen de lopers terug met informatie over de toegezegde bedragen. Terwijl de lopers zich vermaakten tijdens de tradionele bingo waren de kerkrentmeesters druk doende alle enveloppen te openen en de toezegginging te tellen.
Aan het eind van de avond kon de penningmeester van de kerkrentmeesters het voorlopig totaal aan toezeggingen bekend maken: €47.196

Alle vrijwilligers die meegeholpen hebben aan deze actie, maar zeker ook de mensen die dit prachtige bedrag toezegden, hartelijk dank!
CvK

datum en tijdstip 23-02-2020 om 10:00
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie Catechesiatie en Educatie en Onderhoud Kerkelijke gebouwenmeer details

Eredienst; 1e zondag 40-dagentijd