Beleidsplan

Als kerkelijke gemeenschap zichtbaar aanwezig zijn
Beleidsplan

Voor de komende vier jaar wil de kerkenraad graag een aantal verbeteringen doorvoeren om zo doelen te bereiken. Dat is uitgewerkt in een schema waarin duidelijk wordt aangegeven wat er precies moet gaan gebeuren en voor welke datum om die doelen te bereiken.

Het hoofddoel is:
Als kerkelijke gemeenschap zijn wij voor anderen zichtbaar aanwezig met vernieuwende, aanstekelijke, en eigentijdse activiteiten.

Specifieke doelstellingen zijn
* De erediensten aantrekkelijke proberen te maken:
dmv een enquête hopen we er achter te komen waar belangstelling voor is en ver zal dan minimaal 2x per jaar een speciale themadienst met inbreng van betrokken en vooral ook van minder betrokken leden zijn.
* Meer inhaken op wat er in de maatschappij leeft:
Daarvoor willen we een voorbedeboek gaan gebruiken en de diaconie zet zich in voor een jeugddiaconaat en samenwerking met basisschool.
* Beter contact met leden, speciaal jongere en ze actief betrekken bij activiteiten
Daarvoor wordt er een cursus “basiskennis geloof” aangeboden en komt er minimaal 2x per jaar een uitnodiging voor een reünie / terugkomavond voor jonge(re) leden.
* De interne organisatie en PR verhelderen en verbeteren
Door een duidelijke beschrijving te maken van de interne organisatie en er moet een pr commissie komen die zorg draagt voor informatie naar leden en ook voor de publiciteit naar buiten.
* De kerkbalans integreren in de andere activiteiten:
Daarvoor moet er een aantrekkelijke folder beschikbaar komen voor de kerkbalans en voor de actie kerkbalans krijgen verschillende groepen leden een persoonlijke brief.

datum en tijdstip 29-05-2022 om 9:30 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie: KIA Jongerendiaconaat.
  Na afloop is er koffiedrinken waarvoor elke kerkganger van harte wordt uitgenodigd.meer details

Klein Sallandse Pinksterdienst
datum en tijdstip 05-06-2022 om 9:30 uur
Openluchtdienst in De Zoogenbrink. Bij slecht weer in de open schuur!

Aardappelactie 2022

Er wordt dit jaar weer een gezamenlijke aardappelactie gehouden .
De pootaardappelen zijn uitgedeeld na de dienst op zondag 13 maart.
En na een hopelijk mooi groeiseizoen kan men de oogst inleveren op de startzondag.

De Diaconie

Gebed Oekraïne

Gebed voor Oekraïne

молитва за україну

God van liefde en trouw,

Wij bidden U voor de inwoners van Oekraïne,
voor iedereen die getroffen is door het vreselijke geweld.
In verbijstering zien we de afschuwelijke beelden.
Heer, ontferm U over dit land en haar inwoners.
Laat geweld en wapengekletter stoppen,
de wapens zwijgen.

Klik op  meer voor het gehele gebed

Klein Salland

NIEUW  NIEUW

Vanaf 12 april 2022 is aan het keuzemenu aan de linkerzijde van de pagina's de keuze
Klein Salland  toegevoegd.
Hier vindt U algemene informatie over de samenwerkings overeenkomst.
O.a. vindt U hier informatie over de vertrouwenspersoon en de onlangs door alle 4 kerken getekende overeenkomst.

PG Wesepe

PG Olst

PG Wijhe

PG Raalte

klik hier

Wie komt ons team versterken ???

Lijkt het je leuk om tijdens een dienst de camera's in de kerk te bedienen en/of presentaties (PowerPoint)  te maken?
Informeer dan eens of dit ook iets voor jou is. Het is echt niet moelijk.
Neem gerust eens contact met mij op:
Dick Stegeman

Vanaf 1-mei..