Bezoekwerk

Bezoekwerk

Het motto voor het bezoekwerk is Omzien naar elkaar. Door middel van wijkteams wordt getracht contact te houden met iedereen die zich op enige wijze verbonden weet met de gemeente. Voor elke wijk is er een wijkteam dat bestaat uit een ouderling, een diaken en een ouderling-kerkrentmeester en een aantal gemeenteleden.

Het Beukenblad

Het Beukenblad is een maandblad met nieuws, de actuele agenda, wel en wee en een column. Inkijkexemplaren in de kerk. Abonnementen via de kerkrentmeesters.

HVD

op de kerstmarkt
HVD

De HVD staat voor Hervormde Vrijwilligers Dienst. Behalve de koffiegroep valt er de handwerkgroep onder. Deze groep dames handwerkt eens per twee weken gezamenlijk en de gemaakte spullen worden op de kerstmarkt voor een goed doel verkocht.

Koffiedrinken

Geschiedenis: zo zag de keuken er uit vóór de verbouwing.
Koffiedrinken

Na kerktijd wordt er regelmatig gezamenlijk koffie gedronken in De Beukenoot. De organisatie is in handen van de HVD.

In de zomermaanden gebeurt dat bij mooi weer onder de beuk.

Kerkradio en geluidsopnames Kerkradio en geluidsopnames

Het is mogelijk om aangesloten te worden op de kerkradio.
Algemene informatie: Jan Wichems
tel. 531505
Technische vragen of storingen: Dick Stegeman
tel. 532954

Ook kan er van een dienst een cd opgenomen worden.
Informatie: Gerrit de Jong
tel. 531573

Cantorij

Op kerkelijke hoogtijdagen levert de cantorij haar bijdrage aan de diensten. De groep heeft een wisselende samenstelling en oefent alleen een aantal keren voor een bepaalde dienst.

Cantor-organist: Corinne Ovinge - Best

Bloemengroep

De bloemengroep verzorgt de liturgische bloemschikking in de kerk voor speciale diensten. Ook maken zij kerst- en paasbakjes.

Contactpersoon: Elly van der Broek   531253

Eetproject

vandaag is er keuze uit twee stamppotten
Eetproject

Een maal per maand kan er in het zalencentrum een gezamenlijke maaltijd genoten worden.  Een driegangendiner kost 9 euro.

Contactpersoon: Jan Wichems  531505

Zoekt Elkander Op.

ZEO (Zoekt Elkander Op) organiseert enkele malen per jaar in het Jeugdgebouw een ontspanningsmiddag voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking.

Een maal per jaar is er een verrassingsuitje.

Ouderensoos

Een maal per maand wordt er voor de ouderen in de gemeente een gezellige middag met een afwisselend programma georganiseerd.

Contactpersoon: Jan Wichems  531505

Kerk in Actie Kerk in Actie

De werkgroep Kerk in Actie maakt gemeenteleden bewust van hun verantwoordelijkheid buiten de eigen gemeente. Er worden projecten aangedragen en gezorgd dat het geld op de goede plek komt. De werkgroep ressorteert onder de kerkenraad.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.