Dialectdienst 22 maart 2020 Wieje

De Dialectdienst 22 maart 2020 in de Nicolaaskärke in Wieje gaat helaas niet door vanwege het Coronavirus.
Deze dienst wordt verplaatst naar het najaar van 2020.

Zondagavond 22 maart begint om 19.00 uur een kärkdienst in dialect met als thema: Vriejheid.
De voorbereidingsgroep heeft dit thema gekozen vanwege ondermeer de actualiteit.
We vieren 75 jaar vrijheid en vrijheid van meningsuiting houdt ons vaak bezig.
Heb je de vrijheid om te leven en te werken zoals jij verkiest?
En voel jij je vrij om bijvoorbeeld te zeggen dat geloof een rol in je leven speelt?

Vrijheid is een boeiend onderwerp, de voorbereidingsgroep is enthousiast. Trompettist Maaik Meiberg en organist Johannes Dijkstra doen graag mee en de groep Impress doet er alles aan om met hun muzikale inbreng een mooie bijdrage te leveren. Uiteraard in dialect.
U kunt een dienst verwachten waarin alle onderdelen in het Sallan’s ‘plat’ zijn omgezet.
Voel je vrij om mee te vieren in deze dienst! Ook als je niet gewend bent in Wieje in de kärke te komen ben je van harte welkom.
Na afloop is er in de Nicolaaskärke koffie “um eff’n noa te proat’n’.

datum en tijdstip 05-04-2020 om 10:00

datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:30

datum en tijdstip 10-04-2020 om 19:30

Oudejaarscollecte