Dialectdienst 22 maart 2020 Wieje

De Dialectdienst 22 maart 2020 in de Nicolaaskärke in Wieje gaat helaas niet door vanwege het Coronavirus.
Deze dienst wordt verplaatst naar het najaar van 2020.

Zondagavond 22 maart begint om 19.00 uur een kärkdienst in dialect met als thema: Vriejheid.
De voorbereidingsgroep heeft dit thema gekozen vanwege ondermeer de actualiteit.
We vieren 75 jaar vrijheid en vrijheid van meningsuiting houdt ons vaak bezig.
Heb je de vrijheid om te leven en te werken zoals jij verkiest?
En voel jij je vrij om bijvoorbeeld te zeggen dat geloof een rol in je leven speelt?

Vrijheid is een boeiend onderwerp, de voorbereidingsgroep is enthousiast. Trompettist Maaik Meiberg en organist Johannes Dijkstra doen graag mee en de groep Impress doet er alles aan om met hun muzikale inbreng een mooie bijdrage te leveren. Uiteraard in dialect.
U kunt een dienst verwachten waarin alle onderdelen in het Sallan’s ‘plat’ zijn omgezet.
Voel je vrij om mee te vieren in deze dienst! Ook als je niet gewend bent in Wieje in de kärke te komen ben je van harte welkom.
Na afloop is er in de Nicolaaskärke koffie “um eff’n noa te proat’n’.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.