Gedachtenisdienst Gedachtenisdienst

Op 4 november a.s. worden in de Gedachtenisdienst in onze mooie dorpskerk de mensen uit onze gemeente herdacht die gedurende het afgelopen jaar overleden zijn.
De naaste nabestaanden worden hiervoor uitgenodigd.
Voor iedereen die dat wil is er tijdens de dienst de gelegenheid een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis aan een overledene. Dit hoeft dus niet van het afgelopen jaar, of uit onze gemeente te zijn. Iedereen is van harte welkom.

Naar Heeten: Oecumenische dienst
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00

Naar Olst: Klein Salland Zondag
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00

Oosterhuisdienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 15:00
Inzameling: Diaconie Kerk in Actie Jeugdwerk JOP en Onderhoud Kerkelijke gebouwen.
M.m.v. de Cantorij Wesepe aangevuld met zangers uit de regio.meer details

(Her) bevestigen ambtsdragers en HA
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie Werelddiaconaat Kerk in Actiemeer details