Gedachtenisdienst Gedachtenisdienst

Op 4 november a.s. worden in de Gedachtenisdienst in onze mooie dorpskerk de mensen uit onze gemeente herdacht die gedurende het afgelopen jaar overleden zijn.
De naaste nabestaanden worden hiervoor uitgenodigd.
Voor iedereen die dat wil is er tijdens de dienst de gelegenheid een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis aan een overledene. Dit hoeft dus niet van het afgelopen jaar, of uit onze gemeente te zijn. Iedereen is van harte welkom.

eredienst, 3e advent
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Pastoraatmeer details

Appelactie 2018

Appelactie voor de dorpskerk in Wesepe goed verlopen, opbrengst ruim 1600 euro!

Startzondag 2018

23 september 2018 meer

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.