Geslaagde eindpresentatie jeugddiaconaat

Onder de grote belangstelling heeft het jeugddiaconaat zondag de eindpresentatie gehouden van hun reis naar Oeganda. Aan de hand van foto’s en een paar filmpjes hebben Aniek Middeldorp, Krista Lenderink , Ellen Jansen en Fleur Albers laten zien wat ze daar allemaal hebben gedaan. Zo hebben ze zich als ware bouwvakkers geweerd, zich  niet uit het veld hebben laten slaan door een gat in de grond als wc en mooie momenten mogen beleven met de kinderen van de school van het project in Budaada. Ze hebben daarbij iedereen bedankt die op wat voor een manier dan ook hebben bijgedragen zodat deze reis voor hen werkelijkheid is geworden.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.