Kerkbalans 2014 een succes!

Op maandagavond 27 januari is de actie Kerkbalans afgesloten.
Op deze avond werd traditioneel een bingo gehouden voor de vrijwilligers die de enveloppen hadden weggebracht en opgehaald in de twee actieweken daarvoor.
Om half 8 kwamen de eerste lopers de enveloppen met de toezeggingen afleveren.
Veel van hen bleven om bingo te spelen en de uitslag van de eerste telling mee te maken. Het werd een gezellige avond met veel bijpraten en de bekende partijtjes bingo. Terwijl de lopers genoten van de gezelligheid werden in een andere kamer de toezeggingen geteld.
Aan het eind van de avond kon de voorlopige eindstand worden bekendgemaakt:
€ 53.004,-.
Dat is ongeveer duizend euro minder dan de eerste telling vorig jaar.
Toch zijn de kerkrentmeesters tevreden met dit resultaat. Landelijk dalen de cijfers van de kerkbalansactie al een paar jaar en voor het eerst is dat in Wesepe nu ook het geval. Maar het is een geringere daling dan de landelijke cijfers.
De kerkrentmeesters verwachten dat door nagekomen toezeggingen het begrotingsbedrag van € 54.000,- wel zal worden gehaald. Dus zijn ze toch blij met deze uitkomst en voelen zich met dit resultaat gesterkt en gesteund door de gemeente.
Alle medewerkers kijken dus terug op een zeer geslaagde kerkbalans 2014
Dank aan alle gulle gevers en natuurlijk ook aan alle vrijwilligers.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.