zo 9 feb 2020  om 15:00
Voorganger: Drs. Kees Kok
Oosterhuisdienst
Organist: Marijn Siero en Corinne Ovinge-Best

Zing mee met liederen van Huub Oosterhuis!

Deze dienst is inmiddels in de kerk van Wesepe een traditie geworden. Er zullen liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis worden gezongen. Het thema van de dienst is ‘Aarde, deze, enig denkbare’.

Aan de dienst zal worden meegewerkt door een koor samengesteld uit de Cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio; in totaal ongeveer 30 personen.
Het koor zal worden gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en muzikaal worden begeleid door Marijn Siero.
Voorganger zal zijn de theoloog Kees Kok.
Kees Kok was gedurende lange tijd een naaste medewerker van Huub Oosterhuis en lid van het liturgisch team van de Nieuwe Liefde in Amsterdam. Hij is nog steeds nauw betrokken bij het werk van de Nieuwe Liefde. Hij schreef o.a. een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie. (meer info:  http://denieuweliefde.com)

Voor liefhebbers van de liederen van Huub Oosterhuis is deze dienst een absolute must.
De kerkdienst wordt gehouden in de Protestantse kerk in Wesepe (Ds. E. Kreikenlaan 3, 8124 AP) en zal beginnen om 15:00 uur op zondag 9 februari.
Na de kerkdienst is er koffie met cake waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd.

U bent van harte welkom!!

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.