zondag 5 juni 2022 om 9:30 uur

Klein Sallandse Pinksterdienst
Voorganger(s): Klein Salland
Organist: Corinne Ovinge-Best

Openluchtdienst in De Zoogenbrink. Bij slecht weer in de open schuur!

datum en tijdstip 03-07-2022 om 9:30 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie: KIA Kwetsbare Kinderen.
  Na afloop is er koffiedrinken waarvoor elke kerkganger van harte wordt uitgenodigd.meer details

datum en tijdstip 10-07-2022 om 9:30 uur
Inzameling: Kerkbeheer Onderhoud "kerkelijke gebouwen" en Diaconie "Klein Salland Collecte".

Bijdrage solidariteitskas

Bij het kerkblad van juni is voor ieder belijdend lid van onze gemeente een brief bijgevoegd. In deze brief vragen we u om een bijdrage van € 10,- per belijdend lid voor de zogeheten Solidariteitskas. De solidariteitsbijdrage is voor de helft bestemd voor onze eigen gemeente, voor de andere helft voor steunverlening aan gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland die door omstandigheden tijdelijk niet ‘zelfvoorzienend’ kunnen zijn. Voor meer informatie over de Solidariteitskas is een folder van de PKN bij de brief gevoegd.
De kerkrentmeesters

Jaarrekeningen 2021

De jaarrekening van de kerkrentmeesters over het jaar 2021 ligt ter inzage in week 23 (7 t/m 10 juni) op het adres Boxbergerweg 61 in Wesepe.
Als u deze wilt inzien dan graag even een telefoontje naar Jo Jansen (06 53737210) voor een afspraak.

De jaarrekening van de diaconie ligt eveneens ter inzage in die week. Dan moet u zijn bij Jacky van Tartwijk (06 31768816) op het adres Weth. van Doorninckweg 13 in Wesepe.

Aardappelactie 2022

Er wordt dit jaar weer een gezamenlijke aardappelactie gehouden .
De pootaardappelen zijn uitgedeeld na de dienst op zondag 13 maart.
En na een hopelijk mooi groeiseizoen kan men de oogst inleveren op de startzondag.

De Diaconie

Wie komt ons team versterken ???

Lijkt het je leuk om tijdens een dienst de camera's in de kerk te bedienen en/of presentaties (PowerPoint)  te maken?
Informeer dan eens of dit ook iets voor jou is. Het is echt niet moelijk.
Neem gerust eens contact met mij op:
Dick Stegeman

Vanaf 1-mei..

Vanaf zondag 1-mei beginnen de diensten om
9:30 uur !!

Gebed Oekraïne

Gebed voor Oekraïne

молитва за україну

God van liefde en trouw,

Wij bidden U voor de inwoners van Oekraïne,
voor iedereen die getroffen is door het vreselijke geweld.
In verbijstering zien we de afschuwelijke beelden.
Heer, ontferm U over dit land en haar inwoners.
Laat geweld en wapengekletter stoppen,
de wapens zwijgen.

Klik op  meer voor het gehele gebed

Klein Salland

NIEUW  NIEUW

Vanaf 12 april 2022 is aan het keuzemenu aan de linkerzijde van de pagina's de keuze
Klein Salland  toegevoegd.
Hier vindt U algemene informatie over de samenwerkings overeenkomst.
O.a. vindt U hier informatie over de vertrouwenspersoon en de onlangs door alle 4 kerken getekende overeenkomst.

PG Wesepe

PG Olst