zo 9 feb 2020  om 15:00
Voorganger: Drs. Kees Kok
Oosterhuisdienst
Organist: Marijn Siero en Corinne Ovinge-Best

Zing mee met liederen van Huub Oosterhuis!

Deze dienst is inmiddels in de kerk van Wesepe een traditie geworden. Er zullen liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis worden gezongen. Het thema van de dienst is ‘Aarde, deze, enig denkbare’.

Aan de dienst zal worden meegewerkt door een koor samengesteld uit de Cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio; in totaal ongeveer 30 personen.
Het koor zal worden gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best en muzikaal worden begeleid door Marijn Siero.
Voorganger zal zijn de theoloog Kees Kok.
Kees Kok was gedurende lange tijd een naaste medewerker van Huub Oosterhuis en lid van het liturgisch team van de Nieuwe Liefde in Amsterdam. Hij is nog steeds nauw betrokken bij het werk van de Nieuwe Liefde. Hij schreef o.a. een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie. (meer info:  http://denieuweliefde.com)

Voor liefhebbers van de liederen van Huub Oosterhuis is deze dienst een absolute must.
De kerkdienst wordt gehouden in de Protestantse kerk in Wesepe (Ds. E. Kreikenlaan 3, 8124 AP) en zal beginnen om 15:00 uur op zondag 9 februari.
Na de kerkdienst is er koffie met cake waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd.

U bent van harte welkom!!

datum en tijdstip 04-10-2020 om 10:00
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconie: Kerken Israël.
Vanwege de Corona gelden speciale regels. Klik hier voor info.
Er is voorlopig nog GEEN koffiedrinken na de dienst in de Beukenoot!meer details

Eredienst H.A.
datum en tijdstip 11-10-2020 om 10:00
Afscheid en herbevestiging ambtsdragers.
Inzameling: Kerkbeheer en Bloemenfonds.
Vanwege de Corona gelden speciale regels. Klik hier voor info.

PG Olst van zondag 27 september; klik hier

PG Wijhe van zondag 27 september ; klik hier