PKN
Protestantse Gemeente Wesepe
 
Kerkendag 23 april: Klein Salland in een grote wereld Kerkendag 23 april: Klein Salland in een grote wereld

Aanmelden kan nog tot 11 april!
 
Bijna is het zover... de aanmeldingen stromen al binnen... de tweede kerkendag van Klein Salland... Over een paar weken ontmoeten we rond de Nicolaaskerk in Wesepe onze ‘buren’ uit het samenwerkingsverband.
 
Misschien herkent u sommigen nog van de eerste kerkendag, maar er zullen ook nieuwe gezichten rondlopen. Hoe dan ook: het belooft een inspirerende en vrolijke dag te worden.
 
En hoe leuk zou het zijn om ná zo'n gezellige dag eens een keertje bij iemand te gaan koffiedrinken of op een middag een theebezoekje te doen? Wij hebben het volgende bedacht: op de kerkendag delen we kaartjes uit waarop u uw naam, uw adres en telefoonnummer schrijft. Deze kaartjes gaan in een grote mand en aan het eind van de kerkendag, wanneer u naar huis gaat, neemt u een kaartje uit deze mand. De naam die op het kaartje vermeld staat, is degene waarmee u contact legt om een bezoekafspraakje te gaan maken. U gáát dus op bezoek, maar u krijgt zelf όόk bezoek, immers degene die uw kaartje pakt, komt bij u op bezoek. En het kan maar zo zijn dat bijv. iemand uit Wesepe op bezoek gaat bij iemand uit Olst. Hoe leuk is dat en welke mooie gesprekken kunnen hieruit voortkomen. U bent natuurlijk niet verplicht om hieraan mee te werken, dan vult u gewoon geen kaartje in.
 
Ook nog even extra aandacht voor de workshop Kliederkerk tijdens de Klein-Sallandse Kerkendag...
Deze ochtend is niet alleen bedoeld voor de allerjongsten met hun ouders, maar voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Samen met hun ouders gaan we op ontdekkingstocht. Samen knutselen en spelen, een verhaal, samen eten en ontmoeten.
 
Werkgroep Klein-Sallandse Kerkendag
 

terug
 
 
 

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

 
Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer
 
Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.