Kerkendag 23 april: Klein Salland in een grote wereld Kerkendag 23 april: Klein Salland in een grote wereld
Aanmelden kan nog tot 11 april!

Bijna is het zover... de aanmeldingen stromen al binnen... de tweede kerkendag van Klein Salland... Over een paar weken ontmoeten we rond de Nicolaaskerk in Wesepe onze ‘buren’ uit het samenwerkingsverband.

Misschien herkent u sommigen nog van de eerste kerkendag, maar er zullen ook nieuwe gezichten rondlopen. Hoe dan ook: het belooft een inspirerende en vrolijke dag te worden.

En hoe leuk zou het zijn om ná zo'n gezellige dag eens een keertje bij iemand te gaan koffiedrinken of op een middag een theebezoekje te doen? Wij hebben het volgende bedacht: op de kerkendag delen we kaartjes uit waarop u uw naam, uw adres en telefoonnummer schrijft. Deze kaartjes gaan in een grote mand en aan het eind van de kerkendag, wanneer u naar huis gaat, neemt u een kaartje uit deze mand. De naam die op het kaartje vermeld staat, is degene waarmee u contact legt om een bezoekafspraakje te gaan maken. U gáát dus op bezoek, maar u krijgt zelf όόk bezoek, immers degene die uw kaartje pakt, komt bij u op bezoek. En het kan maar zo zijn dat bijv. iemand uit Wesepe op bezoek gaat bij iemand uit Olst. Hoe leuk is dat en welke mooie gesprekken kunnen hieruit voortkomen. U bent natuurlijk niet verplicht om hieraan mee te werken, dan vult u gewoon geen kaartje in.

Ook nog even extra aandacht voor de workshop Kliederkerk tijdens de Klein-Sallandse Kerkendag...
Deze ochtend is niet alleen bedoeld voor de allerjongsten met hun ouders, maar voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Samen met hun ouders gaan we op ontdekkingstocht. Samen knutselen en spelen, een verhaal, samen eten en ontmoeten.

Werkgroep Klein-Sallandse Kerkendag

datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.