Kerkenraad Kerkenraad

De kerkenraad vergadert ongeveer acht maal per jaar, waarbij tussen deze vergaderingen meestal de ouderlingen, de diakenen en de ouderling-kerkrentmeesters apart ook nog één- of tweemaal vergaderen.
De predikant woont -naast de kerkenraadsvergadering- de vergaderingen van de ouderlingen bij.
Het voorzitterschap van de kerkenraad is in handen van een lid van de raad, niet zijnde de predikant.

eredienst
datum en tijdstip 22-07-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Kerkbeheer en Diaconiemeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.