Kerkklokken weer terug

De gerestaureerde klokken van onze Nicolaaskerk in Wesepe zijn woensdag 7 september teruggeplaatst. Ook RTV oost was daarbij.
Klik HIER voor het filmpje.
In maart werden de twee eeuwenoude klokken uit de toren gehaald voor restauratie, nadat bij een inspectie vorig jaar 'ernstige scheurvorming' was geconstateerd. De klokken zijn nu deskundig gelast bij de Duitse firma Lachenmeyer in Nördlingen. In de toren moest de constructie voor het ophangen en luiden van de klokken gerestaureerd worden.
Koster Gerrit de Jong mocht ze als eerst luiden. “”Dat is een hele belevenis.” Ook Gerard Thijs, voorzitter van de kerkrentmeesters is enthousiast…Ik vind het fantastisch ik hoor ze weer met elkaar klinken, een overweldigend geluid.”

datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.