Mooie opbrengst Pannenkoekenactie

De pannenkoekenactie in samenwerking met de werkgroep ZWO is weer een groot succes geworden en heeft voor het jeugddiaconaat 553,39 opgeleverd. Voor de laatste keer hebben Jan en Joke Regterschot zich ontfermt over het maken van het beslag en hun kunsten overgedragen. Dank gaat ook uit naar Anton en Gerda grotentraast voor het beschikbaar stellen van de vele eieren en Fineke en Herman Middeldorp voor het schenken van de volle melk. De tien bakster hebben vervolgens  gezorgd voor de grote stapels heerlijke pannenkoeken. De samenwerking met de handwerkgroep was fantastisch en natuurlijk heeft het jeugddiaconaat goed geholpen met bakken maar vooral met de verkoop.  Er waren nog zo’n 150 pannenkoeken over die ’s avonds door de kinderen met veel enthousiasme naar binnen werden gewerkt.  We willen graag de sponsoren en iedereen die heeft meegeholpen van harte bedanken.

erendienst
datum en tijdstip 27-05-2018 om 10.00 uur
Inzameling: Diaconie en Onderhoud Kerk. Gebouwenmeer details

Opbrengst Kerkbalans 2018: een prachtig resultaat!
Op 5 februari is de opbrengst van de actie Kerkbalans 2018 geteld. Het resultaat overtrof de verwachtingen. meer

Bevestiging nieuwe ambtsdragers op 4 februari 2018

Ans Krijt als ouderling en Cora Schensema als diaken. Hartelijk welkom!
Van diaken Gert van Drie werd na 12 jaar afscheid genomen, onder dankzegging. Herbevestigd werden de ouderlingen Ton den Duijf en Gerrit Visscher.