New Sion Choir New Sion Choir
A Festival of Nine Lessons and Carols

Het New Sion Choir voert ‘A Festival of Nine Lessons and Carols’ uit in Wijhe en in Diepenveen. Afkomstig uit de Anglicaanse kerk, is dit inmiddels wereldwijd een geliefde traditie.

Het Festival of Nine Lessons and Carols bestaat uit een combinatie van lessons (lezingen) en carols (koorzang en samenzang) die samen het kerstverhaal vertellen. Vanwege de verwachte belangstelling zijn er dit jaar drie edities: vrijdag 16 december om 19.30 uur in de Nicolaaskerk in Wijhe en zondag 18 december om 16:00 uur en 19:30 uur in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Het New Sion Choir staat onder leiding van dirigent Jan van Dijk en wordt begeleid door organist Adriaan Koops. Werken van onder anderen Mac Millan, Rütti, Vaughan-Williams en Stainer staan op het programma.

Toegang tot de vieringen is vrij; na afloop wordt via een deurcollecte een bijdrage gevraagd in de dekking van de kosten.

Een half uur voor aanvang opent de deur van de kerkzaal in Diepenveen en Wijhe. In Diepenveen bevindt de nieuwe parkeerplaats zich op circa 5 minuten lopen vanaf de kerkzaal.

Gezien het beperkte aantal plaatsen in de kloosterkerk van Nieuw Sion, wordt online aanmelden vooraf aanbevolen. Dit kan via:

Uitvoering 16.00 uur: klik hier voor de aanmelding
Uitvoering 19.30 uur; klik hier voor de aanmelding

Voor de viering in Wijhe is aanmelding vooraf niet nodig.

datum en tijdstip 04-12-2022 om 10:00 uur
2e advent
Inzameling: Kerkbeheer: Onderhoud kerkelijke gebouwen  en Diaconie: KIA Libanon

Na afloop is er koffiedrinken waarvoor elke kerkganger van harte wordt uitgenodigd.meer details

datum en tijdstip 11-12-2022 om 10:00 uur
3e advent
Inzameling: Kerkbeheer  en Diaconie: KIA binnenlands diaconaat

PG Wesepe

Informatie over de laatste tarieven m.b.t.
Kerk en Beukenoot
Begraafplaats

Begroting Diaconie 2023

Begroting 2023 diaconie
De begroting van de diaconie ligt van 5 t/m 8 december ter inzage bij Jacky van Tartwijk, Weth. Van Doorninckweg 13. Wel graag even bellen voor een afspraak: 06 31768816

Kerkbalans 2023

De voorbereidingen voor Kerkbalans 2023 zijn inmiddels begonnen. De actie heeft dit jaar ook als titel ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.
Voor u is dit misschien een mooi moment om na te gaan of u uw toezegging voor 2022 al hebt betaald? Er zijn al veel giften binnengekomen, maar het zou kunnen zijn dat het aan uw aandacht ontsnapt is.
Alvast onze dank voor de moeite en voor uw bijdrage.

Vanaf 4-sep ...

Vanaf zondag 4-sep beginnen de diensten om 10:00 uur !!

Gebed Oekraïne

Gebed voor Oekraïne

молитва за україну

God van liefde en trouw,

Wij bidden U voor de inwoners van Oekraïne,
voor iedereen die getroffen is door het vreselijke geweld.
In verbijstering zien we de afschuwelijke beelden.
Heer, ontferm U over dit land en haar inwoners.
Laat geweld en wapengekletter stoppen,
de wapens zwijgen.

Klik op  meer voor het gehele gebed

Begroting 2023

De begroting voor 2023 ligt ter inzage in week 45 (14 t/m 18 november) op het adres Kikkerspad 9 in Wesepe.
Als u deze wilt inzien dan graag even een telefoontje naar Evert van den Broek (06 23340539) voor een afspraak
.

Klein Salland

Vanaf 12 april 2022 is aan het keuzemenu aan de linkerzijde van de pagina's de keuze
Klein Salland  toegevoegd.
Hier vindt U algemene informatie over de samenwerkings overeenkomst.
O.a. vindt U hier informatie over de vertrouwenspersoon en de onlangs door alle 4 kerken getekende overeenkomst.

PG Wesepe

PG Olst

PG Wijhe

PG Raalte

klik hier

Wie komt ons team versterken ???

Lijkt het je leuk om tijdens een dienst de camera's in de kerk te bedienen en/of presentaties (PowerPoint)  te maken?
Informeer dan eens of dit ook iets voor jou is. Het is echt niet moelijk.
Neem gerust eens contact met mij op:
Dick Stegeman