Onderscheiding

Koninklijke onderscheiding
Onderscheiding

Afgelopen vrijdag 24-april ontving  ons kerkraadslid Jo Jansen een telefoontje van de burgemeester van de gemeente Olst-Wijhe; Ton Strien.
De burgemeester mocht Jo het heuglijke feit meedelen dat het Zijne Majesteit behaagd had hem te ridderen in de Orde van Oranje-Nassau.
Voor Jo kwam deze koninklijke onderscheiding als een volkomen verrassing; “dit had ik echt niet verwacht”.

De officiële uitreiking zal op een later tijdstip dit jaar plaatsvinden.
In de periode van 1976-1988 is Jo kerkvoogd geweest in onze Protestantse Gemeente Wesepe. Sinds 2015 is hij hier wederom erg actief ; nu als penningmeester in het college van Ouderlingen-Kerkrentmeesters.
Hiernaast is Jo ook zeer actief als vrijwilliger in ons dorp.  Hij zet zich o.a. ook in voor  Sportclub Wesepe, Bridgeclub Wesepe en Stichting Zalencentrum Wesepe.

Jo, van harte gefeliciteerd.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.