Open Kerk in Wesepe Open Kerk in Wesepe
De kerkdeur van de eeuwenoude Nicolaas kerk in Wesepe staat ook deze zomer elke donderdag weer wagenwijd open. In de maanden mei, juni , juli en augustus de kerk van 11.00 uur tot 15.00 uur ook van binnen te bewonderen en is er iemand aanwezig om bezoekers te woord te staan. Het gebouw vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van Wesepe en kent een rijke historie. Op de Open Kerk dagen wordt het kerkorgel tussen de middag bespeeld. Dat orgel werd in 1876 gebouwd door Holtgräve en in 1894 door de kerk aangekocht. Al met al is er veel te zien en te vertellen. Niet alleen voor toeristen is een bezoekje een aanrader, maar ook leuk om eens met vrienden of familie even een kijkje te komen nemen.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.