Oud papieractie

Inzameling oud papier hervat!!

Op zaterdagmorgen 30 mei  is er weer de mogelijkheid om oud papier en karton in te leveren. Door de coronacrisis is er in maart en april geen inzameling geweest.
Vanwege de verwachte hoeveelheid papier is er besloten om 2 extra containers beschikbaar te stellen op 2 verschillende inzamelplaatsen. Zoals gewoonlijk staan er 2 containers bij de fam. Niemeijer aan de Ds. E. Kreikenlaan 10. Tevens staan er deze keer 2 containers op de parkeerplaats bij  Carrosseriebouw Jansen aan de Eikenweg 13. Op deze manier hopen we de hoeveelheid papier en karton beter te kunnen verdelen.
Houd U a.u.b. de RIVM regels in acht; dus ook de 1,5 meter afstand houden. Wilt U tevens de instructies van onze vrijwilligers opvolgen om alles op een veilige en gezonde manier af te handelen.

Indien U niet in staat bent uw oud papier zelf weg te brengen, belt U dan met Erna Albers (531103) en het wordt bij U opgehaald.

datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.