Over de erediensten

De koster luidt de klokken
Over de erediensten

Op zondagmorgen om 10 uur begint de kerkdienst in het kerkgebouw aan de Ds. Kreikenlaan. Voorafgaand hieraan worden de klokken geluid.

Bijzondere diensten:

Kerstmis: op kerstavond wordt er een dienst gehouden om 22 uur, muzikaal opgeluisterd door de cantorij. En er is een dienst op kerstmorgen.

Pasen: in de Stille week voor Pasen wordt er op de avond van Witte Donderdag het Heilig Avondmaal gevierd, op Goede Vrijdag is er een sobere avonddienst, op Stille Zaterdag is er een Paaswake en op Paasmorgen is er een feestelijke dienst waarop de cantorij haar medewerking verleend.

Pinksterzondag:  Op eerste Pinksterdag wordt er een ochtenddienst gehouden.

Gedachteniszondag; op de zondag vlak voor of na Allerzielen worden de overledenen herdacht die in het afgelopen jaar van de gemeente begraven of gecremeerd zijn.

Startzondag: Het nieuwe seizoen wordt in september in geluid met een feestelijke dienst op locatie.

datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.