Startzondag tussen de koeien

Hoe kon het mooier, de startzondag had zondag 11 september plaats in de nieuwe koeienstal van de familie Ten Have aan de Neulemansweg waar we zeer gastvrij zijn ontvangen. Terwijl de preek in volle gang was, konden de koeien rondlopen in de daarvoor bestemde ruimte en vrijelijk boe roepen. Dat bleef zeer beperkt, maar wel ging een koe aan het kalven tijdens de dienst die in het teken stond van delen, en dan niet alleen op het materialistische vlak, maar juist ook geestelijk. Helaas werd het kalfje veel te vroeg geboren en was niet levensvatbaar. Maar wat was de sfeer goed..

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.