Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie
Zaterdag 11 november zijn er weer de gecombineerde activiteiten in de Beukenoot met de pannenkoekenactie en de verkoop van handwerkspullen.
De handwerkgroep (HVD) houdt op zaterdagmiddag 11 november van 14.00 uur tot 17.00 uur een verkoop van allerlei brei-, haak- en borduurspullen in de Beukenoot. De opbrengst is voor een goed doel. De vrouwen hebben dit jaar hard hun best gedaan om een gevarieerd aanbod te kunnen leveren met prachtige poncho’s, sjaals, mutsen, kussens en leuke borduurwerkjes die uitermate geschikt zijn als kraamcadeautje. Natuurlijk zijn er ook volop gebreide sokken. Koffie met eigengemaakt appelgebak staat klaar.
Op zaterdag kunnen er ook pannenkoeken worden gegeten en afgehaald in de Beukenoot vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur tijdens de verkoop van de handwerkgroep. Op zondag is er na de dienst de mogelijkheid om te genieten van deze heerlijke pannenkoeken: naturel (1 euro) of met spek (1,25 euro). Natuurlijk kunnen er dan ook pannenkoeken worden meegenomen naar huis. Op zondag is de verkoop van 11.00 tot 13.00 uur. De opbrengst is nog weer bestemd voor het jeugddiaconaat, dat ook actief meehelpt met deze actie.

Oecumenische Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst. Muziek en zang komt van een deel van het koor Ardente uit Boskamp.meer details

datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00
De kerk is geopend van 19:00 tot 20:00 uur voor een ieder die er behoefte aan heeft even in de kerk te zijn, een kaarsje aan te steken of voor een gebed in deze moeilijke tijd.meer details

Internetdienst Olst Wesepe
datum en tijdstip 14-06-2020 om 9:30
Vanwege het Coronavirus is er een gezamenlijke internet kerkdienst vanuit Olst.  meer details

Kerkdienst  van Klein-Salland bekijken?

Gezamenlijke Pinksterdienst van Klein-Salland vanuit Wijhe van zondag 31-mei;   klik hier

Helaas zijn er in het begin technische problemen met het geluid geweest. Na een half uurtje waren deze opgelost.